به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ بابک دین پرست روز یکشنبه در بازدید از انبارهای کالاهای اساسی، کارخانجات تولید روغن و صنایع جانبی مستقر در اداره کل بنادر و دریانوردی بندر امام خمینی (ره) اظهار داشت: ۷۵ تا ۸۰ درصد کالاهای اساسی و نهاده های دامی مورد نیز کشور از بندرامام وارد شده و یک بندراستراتژیک محسوب میشود.
وی با اشاره به کمبود کامیون برای حمل کالاهای اساسی به عنوان مهمترین مساله درخصوص واردات این کالاها، بیان کرد: براساس پیگیری با ۲ تن از معاونین وزارت راه قرار است تا پایان هفته مشکل برطرف شود.
علت کمبود کامیون گسیل بخشی از ناوگان حمل نقل جاده ای به خرید و جابجایی غلات داخلی به خوص گندم و کلزا است که در این زمان از سال در استانهای جنوبی کشور به ویژه خوزستان به کار گرفته میشود.
دین پرست در ادامه توضیح داد: سایر مشکلات مربوط به یکسری ناهماهنگی بین دستگاهها است که در این خصوص مصوبات بسیار خوبی توسط دولت اتخاذ شد و در ستاد تنظیم بازار کشورقرارشد ۹۰ درصد کالاهای اساسی واردکنندگان با اخذ تعهد از گمرک خارج شود که گمرک روز گذشته برای مدیر کل گمرک استان ابلاغیه صادر کرد تا هماهنگی های لازم انجام شود و استاندار پیگیری نماید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور ابراز امیدواری کرد تا پایان هفته بتوانیم با تصمیمات امروز، بسیاری از مشکلات را در سطح استان برطرف کنیم.
وی اضافه کرد: دولت به رغم همه محدودیتهای تامین اعتبار برای تامین ارز مورد نیاز، اعتبار و ارز مورد نیاز را تامین کرده وما مشکلی از نظر تامین کالاهای اساسی در کشور نداریم.
استاندار خوزستان نیز گفت: ستاد تنظیم بازار به صورت هفتگی برگزار میشود و در ذیل این ستاد، کمیتههای مختلف و در ذیل کمیتهها واحد نظارتی شامل بازرسین صنوف، تعزیرات و صمت و دادستانی و بسیج وجود دارد.
قاسم سلیمانی دشتکی ادامه داد: برای برخی کالاهای اساسی مانند سیمان مراکز فروش جدید ایجاد کردیم و قیمت ها آنالیز شد.
وی در زمینه کمبود مرغ گفت: در حال حاضر میزان جوجه ریزی به حد کافی رسیده، میزان مصرف کمترشده و از استان های دیگر وارد میشود، در رابطه با میزان شکر و روغن و سایر کالاها، شاید درنحوه توزیع مشکل داریم اما از نظر میزان کالا مساله خاصی وجود ندارد.
منبع: ایرنا
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور گفت: افزون بر سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالای اساسی در انبارهای بندر امام موجود است که با احتساب کالاهای روی کشتیهای در حال تخلیه و بندرگاه به چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تن میرسد.
نظر شما